Beeldschermen voor buiten

Beeldschermen voor buitenIn het geval dat u buiten in direct zonlicht uw beeld op de monitor wilt kunnen zien, dan is het van belang dat schermen goed afleesbaar zijn. Daarom heeft Nottrot BV enkele technieken voor u die ervoor zorgen dat beeldschermen voor buiten gebruik geen problemen meer opleveren.

Overzicht

Om ervoor te zorgen dat buitenschermen goed bruikbaar zijn, kan u ervoor kiezen high bright toe te passen. Bij deze techniek worden de originele lampen vervangen door meer en krachtigere lampen. Hierdoor wordt de helderheid opgeschroefd tot 1000 cd/m2. Een nadeel van deze techniek is echter dat de monitor veel dikker is en veel meer energie verbruikt. Led high bright is een betere oplossing. Minder stroomverbruik en minder warmteafgifte. Een tweede mogelijheid is transflective. Bij deze techniek blijft de originele omvang en stroomverbruik hetzelfde. De extra lichtopbrengst ontstaat doordat de lagen voor en achter de lcd worden vervangen en de onderste laag het zonlicht reflecteert. Tot slot is er voor uw buitenschermen nog de optie van optical bonding, waarbij er een gelllaag wordt aangebracht tussen de lcd-laag en het glas. Deze oplossingen zijn stuk voor stuk geschikt voor het leesbaar maken van beeldschermen voor buiten gebruik.

Contact

Heeft u behoefte aan meer informatie over de technieken die ervoor zorgen dat u, bij uw werkzaamheden buiten, uw schermen goed kunt blijven aflezen? U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Beeldschermen voor schepen
Transflective tft
Resistive touch screen
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09
Nautische schermen
Monitor achter glas
Led monitor
IEC60945 monitoren
Glass bridge
Custom made monitor

Stel uw vraag