Custom made monitor

Custom made monitorNottrot levert onder andere custom made-monitoren. Veel van onze producten zijn maatwerk. Soms moeten enkele aanpassingen aan een bestaand model worden gedaan, maar we leveren ook volledig maatwerk. Dit betekent een volledig nieuw product ontwerpen en produceren.

Mogelijkheden voor een custom made monitor

Als u bij ons een custom made monitor bestelt, kunt geheel naar wens een beeldscherm samenstellen. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit onder andere de gebruikte soorten metaal, kunststof en rubber.  Of zoekt u een monitor met volledig geïntegreerde computer? Dat kunnen we ook voor u op maat maken.

Daarnaast kunt u aangeven wat de stijl van uw monitor moet worden. Het beeldscherm moet aansluiten bij uw imago en eisenpakket. Of u nu een stoere, elegante of gestileerde monitor wilt, wij kunnen u van dienst zijn. We helpen u bij het generen van ideeën, het schetsen van een ontwerp en het maken van 3D-CAD-tekeningen. Via 3D-afbeeldingen is goed te zien hoe het uiteindelijke product eruit zal komen te zien. Bovendien kunnen altijd, tot het moment dat u het product goedkeurt, wijzigingen worden aangebracht. Ook het op het gebied van de kosten is een custom made monitor een uitkomst. Zo kan vaak bezuinigd worden op productietijd of aanpassingskosten van oude systemen. Bovendien is de prijs bij kleinere aantallen vaak al gelijkwaardig aan die van standaardproducten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze custom made monitoren? U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Camera monitor
Beeldschermen voor schepen
Transflective monitor
Rack Mount monitor
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09
Nautische schermen
Marine monitor
Industriële monitor
IEC60945 monitoren
Glass bridge

Stel uw vraag