Dimbare monitor

Dimbare monitorAl u bijvoorbeeld in in het donker wilt varen is een dimbare monitor onmisbaar. Nottrot BV heeft zich gespecialiseerd in het maken van dergelijke beeldschermen, met dimming die teruggaat tot 0%.

Nieuwe techniek voor dimbare monitor

In juli 2011 introduceerde Nottrot een methode voor de perfect dimbare monitor. Wij ontwikkelden een electronische print die de dimming zeer geleidelijk regelt, ook in de lagere regionen. Het is op termijn de bedoeling dat de nieuwe technologie wordt toegepast bij alle dimbare monitoren, van led tot ccfl. In onze Vision-lijn van scheepvaartmonitoren wordt dimming controle al standaard ingebouwd. Hiermee kunt u de helderheid van uw monitor zelf instellen van 0 tot 100 procent. Hierdoor zijn deze displays uitstekend bruikbaar voor de scheepvaart. Bij de modellen met een indicatieled aan de voorzijde dimt deze led mee met het beeld. Dus er is nooit een irritant fel brandend ledje te zien wanneer de monitor gedimd is. Dat lijkt een detail, maar werkt in de praktijk wel zo prettig!

Contact

Heeft u nog meer vragen aan Nottrot over onze dimbare monitoren? Of wilt u informatie over wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Custom made monitor
Beeldschermen voor schepen
Transflective tft
Touchscreen monitor
Projected capacitive touch screen
Nautische schermen
Monitor achter glas
Marine display
Industrieel touch screen
Glass bridge

Stel uw vraag