Industrieel touch screen

Industrieel touch screenVeel van onze monitoren voor industrieel gebruik bevatten touchscreens. Nottrot levert alle monitoren vanaf 10,4 inch die met touchscreen zijn uitgerust met zowel een USB- als RS232-aansluiting. Bij kleinere afmetingen moet vanwege ruimtegebrek gekozen worden tussen deze twee aansluitingen.

Opties voor een Industrieel touch screen

De meest voorkomende variant voor industrieel gebruikte touch screens is het resistive-touchscreen. Deze variant is uitermate geschikt voor onder andere de machineindustrie en kan bediend worden door een lichte druk uit te oefenen met de vinger, pen of ander voorwerp. Het grote voordeel van dit touchscreen is dat het relatief goedkoop is en zeer nauwkeurig. Verder is er nog het (projected) capacitive-touchscreen. Dit type is zeer geschikt voor gebruik in de lichte industrie. Door de conductive coating is dit scherm alleen te bedienen met de vinger. Het grote pluspunt van dit touchscreen is dat het vrijwel al het licht van de monitor doorlaat. Als derde optie hebben wij het SAW-touchscreen, welke werkt met behulp van geluidsgolven. Ook dit scherm laat veel licht door. De infrarood-touchscreens zijn zeer geschikt voor grote monitoren in publieke ruimtes of volledig dichte monitoren. Enkele grote voordelen zijn dat er geen druk uitgeoefend hoeft te worden om te touchen en dat dit product leverbaar is voor grote maten (tot 90 inch). Wel is dit scherm kostbaar en er kan af en toe een valse touch ontstaan.

Contact

Wij kunnen u nog verder voorlichten over industrieel touch screen gebruik. Wilt u bijvoorbeeld weten welke optie voor u het meest geschikt is? U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
IEC60945 monitoren
Dimbare monitor
Camera monitor
Beeldschermen voor schepen
Transflective monitor
Rack Mount monitor
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09
Nautische schermen
Marine monitorIndustriële monitor

Stel uw vraag