LED monitoren

Led monitorenU vindt vanaf nu ook LED monitoren bij Nottrot. Deze modellen zijn een aanvulling op de al bestaande lijn van beeldschermen voor zowel de scheepvaart als de industrie.

Onze LED monitoren

Het is vanaf nu mogelijk om een LED-versie van alle inbouw- en VESA mount-modellen voor de industrie, maar ook alle scheepvaartmonitoren te bestellen. Door de lichtopbrengst van 550 cd/m2, de uitstekende kijkhoek en de perfecte dim-mogelijkheden zijn deze schermen ideaal voor omgevingen waar veel omgevingslicht aanwezig is. Daarnaast heeft Nottrot de lijn van beeldschermen van 15 tot en met 32 inch uitgerust met high bright led. Deze LED-monitoren leveren nu een helderheid van 700 tot 800 cd/m2. Hierdoor zijn ze, in combinatie met de volledige dimbaarheid, uitermate geschikt voor de scheepvaartindustrie. Ook de 17 inch-inbouwmonitoren zijn vanaf nu beschikbaar als LED-uitvoering. Wij kunnen ook LED-lampen plaatsen om ervoor te zorgen dat u uw beeldscherm beter kunt aflezen als er sprake is van fel zonlicht.

Contact

Heeft u nog vragen over onze LED monitoren? Of wilt u graag meer weten over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Industriële monitor
High bright
Dimbare monitor
Camera monitor
Zonlicht afleesbare monitoren
Touchscreen monitor
Rack Mount monitor
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09
Monitor zonlicht
Marine display

Stel uw vraag