Monitor achter glas

Monitor achter glasU kunt monitoren nu achter of in een wand van glas laten plaatsen. Door de komst van het Modular Glass Panel en Glass Bridge biedt Nottrot u een nieuwe manier om uw beeldschermen stijlvol te integreren in uw stuurhuis.

Monitor achter glas: toelichting

MGP is naast panel mount en vesa mount één van de drie mogelijkheden die Nottrot u biedt om u beeldschermen een plek te geven op uw schip. Onze beeldschermen zijn vlak door de glazen voorzijde. Deze monitoren zijn te plaatsen in een glazen plaat of ieder ander materiaal. U kunt er bovendien voor kiezen om uw monitoren achter een optioneel verkrijgbare glaswand te laten plaatsen. Dit is dan de zogenaamde Glass Bridge. Aan de voorkant van de beeldschermen bevindt zich een dimknop en er bevindt zich een switch achter het glas, waarmee geschakeld kan worden tussen VGA-, DVI- en videoinputs. Voor de rest zit alle bediening van de monitoren aan de achterkant. Onze MGP-monitoren zijn leverbaar in drie verschillende maten: 10,4, 15 en 19 inch. Bij de Glass Bridge kan elke maat achter het glas worden gemonteerd

Contact

U kunt contact met ons opnemen als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden om uw monitor achter glas te plaatsen. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Marine monitor
Led monitor
IEC60945 monitoren
Dimbare monitor
Camera monitor
Beeldschermen voor schepen
Transflective monitor
Rack Mount monitor
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09
Nautische schermen

Stel uw vraag