Optical bonding: beter leesbaar

Optical bondingOptical bonding zorgt ervoor dat beeldschermen goed leesbaar zijn als er zonlicht op valt. Behalve deze techniek levert Nottrot nog twee andere technieken om te zorgen dat u geen last meer heeft van een beperkt zicht op uw monitor: transflective en high bright.

Hoe werkt optical bonding ?

Bij optical bonding wordt er een gel-laag aangebracht tussen het glas en de lcd-laag van de monitor. Hierdoor verdwijnt de luchtlaag die bij normale beeldschermen wel aanwezig is. Deze techniek levert een aantal grote voordelen op. Zo wordt het aantal reflectielagen verminderd en ontstaat er een beter contrast. Bovendien wordt de monitor door optical bonding beschermd tegen vocht en stof, dat nu niet meer achter het glas kan komen. Bovendien wordt de voorzijde meer “vandal proof”. Tot slot verbeteren de mechanische eigenschappen en wordt het parallax-effect deels opgeheven. Hierdoor is het gebruik van het touchscreen meer accuraat en wordt de kijkhoek verbeterd.

Contact

Wilt u nog meer weten over optical bonding of bent u geïnteresseerd in een monitor waarin deze techniek wordt toegepast? Neemt u dan contact op met Nottrot BV. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Nautische schermen
Marine monitor
Led monitor
Industrieel touch screen
Glass bridge
Camera monitor
Beeldschermen voor schepen
Transflective tft
Resistive touch screen
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09

Stel uw vraag