Rack Mount monitor

Rack Mount monitorOnze rack mount-monitoren zijn onderdeel van onze lijn van industriële beeldschermen. Nottrot heeft daarnaast nog de panel mount-, vesa mount- en slowscan beeldschermen. Deze laatste kan de lage frequenties die oude systemen produceren omzetten in haarscherp beeld.

Ons assortiment Rack Mount monitors

Onder de rack mount-monitoren vallen de RackVision- en Slimvision-series. De Rackvision is leverbaar in drie maten (15, 17 en 19 inch) en is vervaardigd van metaal. Bovendien zijn ze voorzien van anti-reflectie glas en een rubberen afdichting, zodat er geen stof of vocht in de monitor kan komen. Ook is het mogelijk om als extra optie een touchscreen op het beeldscherm te plaatsen. Deze beeldschermen zijn geschikt om in een 19 inch-serverrack geschroefd te worden. Ook is het mogelijk om ze in een panel of desk te plaatsen, dit in tegenstelling tot de normale Vision-serie. De Slimvision is eveneens ontworpen om geplaatst te worden in racks van 19 inch. Doordat de monitor slechts 1HE/1U hoog is, is de ruimte die deze rack mount monitor inneemt minimaal. Bovendien is dit scherm, mits gemonteerd op een geleiderails, makkelijk uitschuifbaar. De Slimvision kan geplaatst worden in ruimtes van 59 tot 85 centimeter. Het is mogelijk om dit model te leveren met langere of kortere uitschuifmogelijkheid.

Contact

Als wij uw interesse hebben gewekt in een rack mount monitor, dan horen wij dat graag van u. Ook als u nog vragen heeft, kunt u in contact komen met ons. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Projected capacitive touch screen
Optical bonding
Monitor achter glas
Led monitor
Industrieel touch screen
High bright
Custom made monitor
Beeldschermen voor schepen
Transflective tft
Touchscreen monitor

Stel uw vraag