Resistive touch screen

Resistive touch screenWereldwijd is het resistive touch screen de meest voorkomende variant onder de touchscreens. Dit scherm wordt veel gebruikt in de machine industrie. Als u bij Nottrot een monitor inclusief touchscreen bestelt, krijgt u (bij schermen vanaf 10,4 inch) zowel een USB- als RS232-aansluiting geleverd.

Uitleg resistive touch screen

Een resistive touchscreen bevat een drukgevoelige P.E.T.-laag. Deze laag bepaalt precies waar er gedrukt wordt. Omdat dit touchscreen uit meerdere lagen bestaat is de beeldkwaliteit minder scherp dan bij andere varianten. Een resistive touchs creen kan worden bediend door middel van de vinger, een pen of een ander voorwerp. Bovendien is dit scherm relatief goedkoop en zeer nauwkeurig. U kunt bij Nottrot ook terecht voor andere touchscreens. Wij leveren bijvoorbeeld ook capacitive en projected capacitive-touchscreens. Deze schermen kunt u alleen met uw vinger bedienen en zijn eveneens uitermate geschikt voor industriële doeleinden. Daarnaast hebben wij het SAW-touchscreen in ons assortiment. Dit scherm laat veel licht van de monitor door, waardoor de beeldkwaliteit beter is dan die van het resistive touchscreen. Tot slot kunt u bij ons terecht voor een infrarood-scherm. Dit scherm werkt doordat het licht dat van de zijkanten van de monitor komt wordt onderbroken.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze resistive touchscreens? Of wilt u meer weten over onze andere producten? U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Rack Mount monitor
Optical bonding
Monitor zonlicht
Marine monitor
Industriële monitor
High bright
Dimbare monitor
Camera monitor
Zonlicht afleesbare monitoren
Touchscreen monitor

Stel uw vraag