Transflective monitor

transflective-monitorTransflective zorgt ervoor dat een monitor goed leesbaar blijft, ook als de zon erop schijnt. Nottrot kan deze techniek toepassen voor beeldschermen die in bijvoorbeeld de scheepvaart, op hijskranen of in een kiosk moeten worden gebruikt.

Toelichting transflective monitor

Het grote voordeel van transflective is dat de monitor ook op dagen dat de zon niet schijnt een goed beeld levert. De techniek behelst het ombouwen van de originele panels. Eerst worden de lagen voor én achter het lcd vervangen. Het belangrijkste resultaat van deze veranderingen is dat de onderste laag het zonlicht reflecteert, waardoor er extra lichtopbrengst onstaat; de helderheid wordt zo ongeveer verdubbeld. Hoewel de lichtopbrengst bij high bright een stuk hoger is, blijft de monitor bij transflective dezelfde grootte en verbruikt het beeldscherm niet meer energie dan voorheen. Nottrot BV kan nog een andere technieken toepassen tegen slechte afleesbaarheid in direct zonlicht optical bonding. Hierbij wordt een gellaag aangebracht tussen de lcd en het glas.

Contact

Vraag u zich af een transflective monitor ook voor u de juiste oplossing is? Of wilt u meer informatie over een van onze andere opties? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Touchscreen monitor
Projected capacitive touch screen
Optical bonding
Monitor zonlicht
Marine display
Industrieel touch screen
High bright
Dimbare monitor
Buiten schermen
Transflective tft

Stel uw vraag