Transflective tft

transflective-tftZowel onze industriële als custom made-monitoren zijn tft schermen, die Nottrot BV kan voorzien van transflective. Hierdoor blijft een beeldscherm goed afleesbaar in omgevingen met veel zonlicht.

Nadere toelichting Transflective tft

Het tft-scherm is eigenlijk een verbeterde versie van oude lcd-beeldscherm of CRT. Het grote voordeel is dat deze monitoren sneller kunnen schakelen en daardoor beter geschikt zijn voor videobeelden. Bovendien worden er ook grotere contrasten gehaald en er kunnen meer kleuren worden gegenereerd. Door bij onze tft-schermen transflective toe te passen kan de helderheid nog verder toenemen. Dit wordt gerealiseerd doordat de laag voor en achter het lcd worden vervangen. De onderste laag genereert hierdoor meer lichtbrengst, waardoor er een verdubbeling van de helderheid ontstaat. Het grote voordeel is dat de originele omvang en energieverbruik gehandhaafd blijft.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een transflective tft scherm? Of in een van onze andere technieken die ervoor zorgen om uw beeldschermen beter leesbaar te maken bij fel zonlicht? Neem dan contact op met Nottrot BV. U bereikt ons via:

Telefoon: +31 162 515458
Fax: +31 162 524510

U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier.

Meer informatie

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de verschillende soorten modellen die wij aanbieden:
Transflective monitor
Resistive touch screen
Orlaco vervangingsmonitor vantage VM 09
Monitor zonlicht
Marine monitor
Led monitor
IEC60945 monitoren
Dimbare monitor
Camera monitor
Beeldschermen voor schepen

Stel uw vraag