Over ons & Jobs

Nottrot BV (opgericht in 1999) ontwerpt en produceert monitoren en touch screens voor de industrie (en aanverwante), offshore en scheepvaart. Naast het produceren van een geheel eigen lijn professionele monitoren en touch screens bestaat een groot deel van de afzet uit klant-specifieke (OEM) producten. We vertellen u hier graag meer over ons.

Met ruime ervaring in productontwikkeling en engineering zijn we goed in staat om wensen uit de markt en van de klant om te zetten naar innovatieve en succesvolle producten. Het is daarbij een uitdaging om kwalitatief hoogwaardige producten met reële prijsstelling te kunnen leveren.

Wij zijn gewend om in kleine aantallen te denken, maar we voelen ons zeker ook thuis bij grote, internationaal opererende bedrijven. U kunt hierbij denken aan enkelstuks Single-Glass-Multi-Screen (meerder touch screens achter één glasplaat) tot seriematig IEC-60945 gecertifieerde monitoren voor de offshore.

– Ronald en Coen Nottrot

 

Vacature(s):

Wij zij altijd geïnteresseerd in talentvolle en gemotiveerde medewerkers. We nodigen geïnteresseerden dan ook graag uit om contact met ons op te nemen. De volgende functie(s) zijn momenteel vacant:

– Assemblagemedewerker . Taken en verantwoordelijkheden:

Ben jij een allrounder met technische skills, stuur dan je reactie met CV naar Ronald Nottrot. (ronald@nottrot.nl). Voor meer info betreffende deze functie kun je natuurlijk ook bellen: 0162-515458